Om Oss

“Med hjerte for den franske riviera”

Om Oss - Innhold

Eva Baqué

Eva Baqué

Assi-Azur er et fransk firma som assisterer ved kjøp, leie og vedlikehold av eiendom på den franske riviera.

Firmaet ble etablert av Eva Baqué sommeren 2009. Eva er opprinnelig norsk, men har vært bosatt i Frankrike siden 1997. Hun har en diplom (Bachelor av administration) fra IUM, Det Internationale Universitetet i Monaco. Hun har bred arbeidserfaring innenfor turisme og finans. Før hun dannet Assi-Azur var hun ansatt ved det norske konsulatet i Nice. Det var der hun fikk idéen om å assistere nordmenn med utfordringene de møter i Frankrike. Ved siden av å drive Assi-Azur er Eva konsulent for det Oslo baserte firmaet Franskbolig. Franskbolig og Eva Baqué har hatt et tett samarbeid siden 2006.

Vårt mål er å tilfredsstille etterspørselen fra våre kunder med å tilby en personlig og god service. Vi skaper trygghet for våre kunder og bistår rundt kjøp av eiendom og videre med det å eie bolig i Frankrike. Vi tilrettelegger også for utleie for dem som ønsker.

Assi-Azur veileder og oversetter ved boligkjøp etter kundens behov. Vårt nettverk av pålitelige og dyktige håndverkere kan bidra til å utbedre boligen og øke dens verdi. Vi er til stede for våre kunder rundt diverse oppfølgingsbehov etter at investeringen av eiendommen er et faktum.

Siden 2015 har Eva blitt en del av Riviera Keys/Bjurfors. Hun er en meget aktiv eiendomsmegler og boligene hun har til salgs finner du i linken under :

http://www.rivierakeys.com/nb/vare-eiendommer?user=5653