Referanser

Arne W. Vedøy og Tone Finne Vedøy - Innhold

Arne W. Vedøy og Tone Finne Vedøy

“Etter lang tids leting langs hele middelhavskysten endte vi opp med å kjøpe vår ferieleilighet i St. Raphael i Provence. Til å hjelpe oss både i søkeprosessen såvel som i gjennomføringen av selve kjøpet fikk vi verdifull hjelp av Eva Baqué, under regi av FranskBolig.

Eva fungerte som kontaktperson mellom oss og den lokale eiendomsmegler og notar. Kjøpet forløp uten noen form for problemer og vi følte stor trygghet gjennom hele prosessen.

Før vi flyttet inn foretok vi en gjennomgående opp-pussing av leiligheten. Kjøkkenet ble oppgradert, likeså bad og hele leiligheten ble malt. Eva skaffet håndtverkere, organiserte forespørsler og avtaler og bidro i møter og oppfølging av arbeidene.

Siden kjøpet i 2008 og fram til idag har vi benyttet Eva som vår rådgiver og lokale kontaktperson i mange sammenhenger, alt fra spørsmål av formell karakter, som for eks. skatt og arveregler i Frankrike, til vedlikeholdssaker og ytterligere ombyggings- og oppgraderingsarbeider.

Siste prosjekt var i 2011 og involverte fullstendig ombygging av bad i 1. etg.. Eva skaffet førsteklasses håndtverkere og arbeidene ble gjennomført på den aller beste måte.

Vi kommer til å forsette å benytte oss av Eva’s tjenester. I tillegg til å være vennlig, service-minded og lett å samarbeide med, har hun vist seg å være til å stole på. Det er viktig når man ikke selv helt behersker språk og lokal kultur og bor langt borte.

Vi vil derfor gi Eva Baqué våre aller beste anbefalinger.”

Sandefjord, 30. 10.2012

Arne W. Vedøy

Tone Finne Vedøy