Referanser

Referanser - Innhold

Benedicte og Christian

Da vi skulle gifte oss i Frankrike høsten 2013, var det mye som skulle ordnes. Vi tok kontakt med Eva, etter anbefaling fra flere som hadde brukt henne i forbindelse med kjøp av bolig i Frankrike. Eva ga oss helt fantastisk god hjelp til forberedelser og gjennomføring av bryllupet, vi hadde ikke klart oss uten deg! Vi kan trygt anbefale Eva videre!


Mona & Pia

Nå er vi tilbake i Oslo og er superfornøyd med kjøkkenet og badet og alt. Tusen millioner takk for all hjelp! Gudene vet hva vi skulle ha gjort uten deg. 🙂


Arne W. Vedøy og Tone Finne Vedøy

“Etter lang tids leting langs hele middelhavskysten endte vi opp med å kjøpe vår ferieleilighet i St. Raphael i Provence. Til å hjelpe oss både i søkeprosessen såvel som i gjennomføringen av selve kjøpet fikk vi verdifull hjelp av Eva Baqué, under regi av FranskBolig.

Eva fungerte som kontaktperson mellom oss og den lokale eiendomsmegler og notar. Kjøpet forløp uten noen form for problemer og vi følte stor trygghet gjennom hele prosessen.

Før vi flyttet inn foretok vi en gjennomgående opp-pussing av leiligheten. Kjøkkenet ble oppgradert, likeså bad og hele leiligheten ble malt. Eva skaffet håndtverkere, organiserte forespørsler og avtaler og bidro i møter og oppfølging av arbeidene.

Siden kjøpet i 2008 og fram til idag har vi benyttet Eva som vår rådgiver og lokale kontaktperson i mange sammenhenger, alt fra spørsmål av formell karakter, som for eks. skatt og arveregler i Frankrike, til vedlikeholdssaker og ytterligere ombyggings- og oppgraderingsarbeider.

Siste prosjekt var i 2011 og involverte fullstendig ombygging av bad i 1. etg.. Eva skaffet førsteklasses håndtverkere og arbeidene ble gjennomført på den aller beste måte.

Vi kommer til å forsette å benytte oss av Eva’s tjenester. I tillegg til å være vennlig, service-minded og lett å samarbeide med, har hun vist seg å være til å stole på. Det er viktig når man ikke selv helt behersker språk og lokal kultur og bor langt borte.

Vi vil derfor gi Eva Baqué våre aller beste anbefalinger.”

Sandefjord, 30. 10.2012

Arne W. Vedøy

Tone Finne Vedøy


Svein Engelstad

“Jeg hadde brukt lang tid på å søke etter leiligheter, men gruet meg med å sette igang prosessen fra Norge. Jeg ga beskjed om hvilke ønsker jeg hadde, og hvilke leilgheter jeg hadde sett på nettet. Under regi av Franskbolig, arrangerte Eva en effektiv visninghelg og hadde gjort alle avtaler med meglerne. Vi fant en leilighet med “potensiale”, dvs et totalt oppussingsobjekt. Fransk byråkrati er en utfordring, men Eva rydder opp. Evas håndverkere forvandlet leiligheten fra en ruin til en lekker designleilighet på tre måneder, uten noen problemer. Jeg fikk ukentlige oppdateringer på epost og sms fra entrepenøren. Jeg kan ikke få fullrost hennes tjenester.”


Reidunn Magnussen

“Jeg har fått hjelp fra Eva og Franskbolig i til sammen 3 år, både da jeg i lang tid leitet etter leilighet, og i løpet av oppussingstiden. Hun har vært tålmodig med meg, pålitelig, rask og vennlig. I møter med bl.a. håndtverkere er hun klar og tydelig på en høflig måte. Uten Evas hjelp hadde kjøp og oppussing av leiligheten lett ha blitt en svært frustrerende og stressende opplevelse. Jeg har allerede anbefalt henne til kjente som vurderer å kjøpe bolig i Nice.”


Forrige